Makelaar: Jet Boonstra Nieuw Wonen Twente

VOLOP OPTIES, VEEL FLEXIBITEIT

In Elisahof kunnen we al jouw woonwensen in vervulling laten gaan. Wil je een inloopkast, een bijkeuken, een extra kamer op zolder met een extra dakraam? Of juist een woning waarin je wonen en slapen op de begane grond kunt combineren? Vertel ons hoe jouw ideale woning eruit ziet en we maken een indeling die aan jouw wensen tegemoet komt. In Elisahof is eigenlijk niets standaard. Zo heb je de keuze uit een keuken aan de voorzijde of aan de achterzijde. Kies je voor een keuken aan de achterzijde? Dan kies je ook voor een gespiegelde indeling en een uitbouw aan de achterzijde met 2,4 meter, zodat we een fraaie woonkeuken voor je kunnen realiseren. En er zijn nog veel meer opties. Wil je weten wat er in jouw favoriete woning allemaal mogelijk is? Neem dan snel contact op met de makelaar.

IK HEB INTERESSE

WONEN IN EEN GROENE WIJK

De openbare inrichting vormt de natuurlijke grens van Elisahof. Steenkorven komen voor bij de kade van de beek en vormen een natuurlijke begrenzing van bijvoorbeeld parkeerplaatsen en de erfafscheiding van de tuinen van de woningen naar het park. Alle woningen worden voorzien van een groene beukenhaag aan de voorzijde en bij enkele woningen wordt er een haag geplant ter afscheiding met het openbaar gebied. De woningen zijn volledig gasloos, voorzien van zonnepanelen en een lucht-water-warmtepomp. Je bent hier helemaal klaar voor een duurzame toekomst.

Type Sophie

Zowel voor de buitenkant als het interieur zelf kiezen hoe jouw nieuwe woning eruit komt te zien? Daarvoor krijg je in de twee-onder-een-kapwoningen alle ruimte. De ligging van de 28 woningen is zeer divers met tuinen op het zuiden, oosten of westen. Verrassend is de speelse indeling van de ramen, wat de diversiteit van de woningen in Elisahof verder benadrukt.

MEER OVER TYPE SOPHIE

Type Laura

Exclusief wonen met alle ruimte om je heen; zowel in als om de woning. De 12 vrijstaande woningen krijgen een eigen identiteit met tijdloze architectuur. Kies je favoriete ligging in het plan! Door de vele ramen heb je lekker veel licht in huis. De schuifpui verleent toegang tot de heerlijke tuin. De bouwnummers 12, 21, 30, 37 en 40 hebben standaard een dakopbouw. Bij de overige woningen is dit een optie. Hoe wil jij hier wonen?

MEER OVER TYPE LAURA

NIEUW: TYPE JET

Zie jij jezelf al oud worden in Elisahof? Heerlijk met een wijntje in de tuin, een wandelingetje maken door het park of lekker met een boekje achterin de tuin? Elisahof is de perfecte plek om de rest van je leven te blijven wonen. Wil jij gebruik maken van deze nieuwe optie? Dan kies je voor twee woonlagen, waarbij de woon-, slaap- en badkamer op de begane grond worden gerealiseerd.

MEER OVER DEZE OPTIE

Ontwikkeling & realisatie

Bemog Projektontwikkeling
www.bemog.nl

Plegt-Vos Bouwgroep
www.plegt-vos.nl

Verkoop & informatie

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2