Makelaar Jet Boonstra Nieuw Wonen Twente

Woningtypes

Gevarieerd wonen met de voeten in de beek. Kies je voor een vrijstaande woning of voor een twee-onder-een-kapwoning?

Alle woningen worden voorzien van een groene beukenhaag aan de voorzijde en bij enkele woningen wordt er een haag geplant ter afscheiding met het openbaar gebied. Schanskorven aan de kant van de beek zorgen voor openbare privé erfafscheidingen, waardoor de biodiversiteit wordt versterkt.

De woningen zijn volledig gasloos, voorzien van zonnepanelen en een lucht-water-warmtepomp; dat betekent dat je helemaal klaar bent voor een duurzame toekomst.

Verder wordt jouw woning standaard voorzien van een complete keuken inclusief inbouwapparatuur. Natuurlijk kun je de keuken helemaal naar eigen wens samenstellen!

IK HEB INTERESSE

Type Sophie

Zowel voor de buitenkant als het interieur zelf kiezen hoe jouw nieuwe woning eruit komt te zien; daarvoor krijg je in de twee-onder-een-kapwoningen alle ruimte. De ligging van de 28 woningen is zeer divers met tuinen op het zuiden, oosten of westen. Verder is de speelse indeling van de ramen verrassend wat de diversiteit van de woningen in het plan versterkt.

MEER OVER TYPE SOPHIE

Type Laura

Exclusief wonen met alle ruimte om je heen; zowel in als om de woning. De twaalf vrijstaande woningen krijgen een eigen identiteit met tijdloze architectuur. De natuurlijke tonen in het materiaalgebruik laten de woning volledig opgaan in de groene omgeving. Het kwaliteitsniveau wordt versterkt door de fraaie gevelstenen, kozijnen, keramische dakpannen en subtiele houten accenten.

MEER OVER TYPE LAURA

NU IN VERKOOP

Zie jij jezelf al een wijntje drinken in de tuin, spelen met de kinderen in het park of lekker lezen met de voeten in het water? Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar. Schrijf je vrijblijvend in, onze makelaar neemt zo snel mogelijk contact met op.

HIER WIL IK WONEN

Bijzonderheden

Ontwikkeling & realisatie

Bemog Projektontwikkeling
www.bemog.nl

Plegt-Vos Bouwgroep
www.plegt-vos.nl

Verkoop & informatie

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2