Makelaar: Jet Boonstra Nieuw Wonen Twente

Type Laura

De natuurlijke tonen in het materiaalgebruik laten deze woning volledig opgaan in de groene omgeving. Het kwaliteitsniveau wordt versterkt door de fraaie gevelstenen, kozijnen, keramische dakpannen en subtiele houten accenten.

IK HEB INTERESSE

COMPLEET OPGELEVERD

In de basis is jouw woning al erg compleet. Je hebt 3 ruime slaapkamers, een riante badkamer inclusief tegelwerk en luxe sanitair van Villeroy & Boch O. Novo, een schuifpui, vloerverwarming als hoofdverwarming op de begane grond en eerste verdieping en een luxe keuken inclusief inbouwapparatuur. Wil je een optie tot een woonkeuken? Dan kunnen we de woning aan de achterzijde uitbouwen om hier jouw droomkeuken te realiseren.

ENERGIEZUINIG WONEN

Een deel van de elektriciteit die je nodig hebt, wordt door de woning zelf opgewekt. De woningen zijn goed geïsoleerd en hebben een hoge kierdichting. Dat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat en een laag energieverbruik. Wel zo fijn!

VOLOP NIEUWE OPTIES

Wil je nog meer ruimte of een andere indeling van je woning? Naast de al bestaande opties als een ingedeelde 2e verdieping, dakramen of een inloopkast, zijn er volop nieuwe opties en uitbreidingsmogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een uitbouw van je woning aan de achterzijde met 1,2 of 2,4 meter? Wanneer we de indeling van je woning spiegelen en aan de achterzijde met 2,4 meter uitbouwen, dan kunnen we aan de achterzijde een fantastische woonkeuken voor je realiseren. In Elisahof is alles mogelijk en kun je jouw eigen droomwoning realiseren die helemaal voldoet aan jouw wensen.

principe plattegronden

principe plattegronden – woningen dakopbouw

Ontwikkeling & realisatie

Bemog Projektontwikkeling
www.bemog.nl

Plegt-Vos Bouwgroep
www.plegt-vos.nl

Verkoop & informatie

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2