Makelaar: Jet Boonstra Nieuw Wonen Twente

Type Sophie

De ruime twee-onder-een-kapwoningen staan verspreid in het plangebied. Je kunt dus kiezen waar jij graag wilt wonen. De woning heeft een fraaie tuin, gelegen op diverse windrichtingen. De lichte en ruime woonkamer kun je geheel naar eigen smaak inrichten. Nieuw is de optie om een woonkeuken te realiseren. Hier heb je alle ruimte om heerlijk te dineren met vrienden en familie. Dat is toch heerlijk thuiskomen na een lange werkdag?
IK HEB INTERESSE

COMPLEET OPGELEVERD

Jouw twee-onder-één-kap-woning wordt in de basis compleet opgeleverd. Dat betekent bijvoorbeeld dat je vloerverwarming hebt op zowel de begane grond als de eerste verdieping. Zodat je ook in de 3 ruime slaapkamers kunt genieten van de comfortabele warmte. Natuurlijk heb je ook een luxe badkamer, inclusief tegelwerk en luxe sanitair van Villeroy & Boch O. Novo. En wat dacht je van een keuken inclusief inbouwapparatuur?

Energie besparen

Op het dak van jouw woningen komen zonnepanelen te liggen. Hiermee kun je deels zelf je eigen energie opwekken, waardoor je flink kunt besparen op je energiekosten. De energie die je opwekt kun je onder andere gebruiken voor de huishoudelijke apparatuur in je woning.

Volop nieuwe opties

Welke woonwensen je ook hebt, in je ruime twee-onder-één-kap-woning in Elisahof is veel mogelijk. Wat dacht je van het isoleren van je garage en het bereikbaar maken van de garage vanuit de woning? Er zijn volop nieuwe opties en uitbreidingsmogelijkheden. Zoals een uitbouw van je woning aan de achterzijde met 1,2 of 2,4 meter. Wanneer we de indeling van je woning spiegelen en aan de achterzijde met 2,4 meter uitbouwen, dan kunnen we aan de achterzijde een fantastische woonkeuken voor je realiseren. Geen enkele woning in Elisahof is standaard en ook jouw twee-onder-één-kap-woning is helemaal aan te passen aan jouw wensen.

principe plattegronden woningen zijingang

principe plattegronden woningen vooringang

optieplattegronden omgedraaide woning

Optieplattegronden woonkeuken

Ontwikkeling & realisatie

Bemog Projektontwikkeling
www.bemog.nl

Plegt-Vos Bouwgroep
www.plegt-vos.nl

Verkoop & informatie

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2