Makelaar: Jet Boonstra Nieuw Wonen Twente

Parkachtig wonen in Elisahof

Wakker worden en rustig ontbijten met een heerlijke kop koffie, starend naar je eigen tuin. Eenmaal wakker, loop je lekker het park in. Daar vind je bomen en schaduwrijke plekken die speels worden afgewisseld met zonnige veldjes en veel ruimte voor water. Want water is een belangrijke pijler in dit plan. Water leeft en beweegt en dat is precies waar de woningen en hun bewoners in dit plan voor staan.

NU IN VERKOOP – BEKIJK HET AANBOD

 

Wonen aan het Laurapark

Elisahof is de verbindende factor tussen de bestaande wijken, het groene landschap en natuurlijk het Laurapark. Zo staan er in de wijk veel bomen, is er een beekje, zijn er wadi’s met kenmerkende bruggetjes en is er de Woolderbeek. De natuurlijke tonen worden stijlvol teruggebracht in de woningen zodat het gevoel van de natuur continu aanwezig is.

Dorpje in de stad

Wonen in Elisahof is als wonen in een klein dorp waar bewoners elkaar kennen, elkaar groeten en een praatje maken in het park. En dat terwijl alle voordelen van de stad binnen handbereik zijn. De bewoners in dit stadsdeel voelen zich verbonden met hun wijk en wonen er vaak al lange tijd. Zie jij het zitten om hier deel uit te maken van de nieuwste wijk van Hengelo? Pak dan nu je kans.

Om de hoek

In Elisahof is het genieten van alles wat de wijk te bieden heeft. Verlaat je toch even de wijk, neem dan een kijkje in het naastgelegen Tuindorp ’t Lansink. Naast Elisahof misschien wel de mooiste wijk van Hengelo. Het heeft niet voor niets een beschermd dorpsgezicht. In Tuindorp beleef je de historie. En als je er dan toch bent, vergeet dan niet te gaan eten bij Hotel ’t Lansink (één Michelinster).

Ontwikkeling & realisatie

Bemog Projektontwikkeling
www.bemog.nl

Plegt-Vos Bouwgroep
www.plegt-vos.nl

Verkoop & informatie

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2