Makelaar: Jet Boonstra Nieuw Wonen Twente

Levensloopbestendig wonen

Met een slaap- en badkamer op de begane grond ben je helemaal klaar voor de toekomst. De levensloopbestendige woningen zijn ruim, comfortabel en volledig voorbereid op de toekomst. Wonen, slapen, baden en koken kan allemaal gelijkvloers! Op de verdieping kun je een extra (slaap)kamer realiseren. Handig voor als je logés ontvangt. Bij de woningen van type Jet heb je de keuze om de dakopbouw op de 1e verdieping aan de voorzijde of aan de achterzijde van de woning te laten plaatsen.

De woningen zijn voorzien van duurzame snufjes die het wonen comfortabeler maken en tegelijkertijd energiebesparend. Ze worden gasloos opgeleverd en voorzien van een lucht-water-warmtepomp. Deze zet de buitenlucht op een energiezuinige manier om in warm water of centrale verwarming. Daarnaast heb je ook een fijne tuin en op de eigen oprit is ten minste plek voor 1 auto. Een woning van nu, klaar voor later!

Woningtype Jet is een optie met een minderwerkprijs van -€ 10.000,- v.o.n. en is dus vanaf €414.950,- v.o.n. beschikbaar.

Bekijk alle opties

Optieplattegronden bouwnummer 13

Optieplattegronden bouwnummer 40

Hoe ziet jouw woning eruit?

Ben jij benieuwd hoe je woning eruit ziet met een levensloopbestendige indeling? Naast deze standaard optie heb je ook een heleboel extra opties, zoals een dakraam. En je hebt een woning die met een opvallende dakopbouw ook van buiten een aantrekkelijke verschijning is.

Bekijk het actuele aanbod

 

Ontwikkeling & realisatie

Bemog Projektontwikkeling
www.bemog.nl

Plegt-Vos Bouwgroep
www.plegt-vos.nl

Verkoop & informatie

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2