Makelaar: Jet Boonstra Nieuw Wonen Twente

Zó compleet zijn de woningen

De woningen in Elisahof zijn in de basis al erg compleet.
Lees hieronder hoe mooi jij hier kan wonen.

Geïntegreerde hemelwaterafvoer

Een hoogwaardige afwerking. Het hemelwater wordt afgevoerd middels een aluminium regenpijp. Deze regenpijp is verwerkt achter het metselwerk. Met uitzondering van de vrijstaande woningen.

Fraai metselwerk

De plint van de woningen is voorzien van duurzaam hout. De kleur van het hout komt terug in de kleur van de bakstenen. Op de scheiding tussen hout en baksteen komt een plint gevuld met staand metselwerk. De band die hier ontstaat wordt gebruikt om een aantal opties voor de woningen te realiseren. De band kan namelijk gebruikt worden om een aanbouw of uitbouw direct uit het metselwerk te trekken.

Fraaie dakopbouw

Maak je woning ruimer en vergroot je leefruimte met een dakopbouw. De dakopbouw is standaard voorzien bij de bouwnummers 12, 21, 30, 37 en 40 en optioneel bij de overige bouwnummers. Bij de woningen van type Jet heb je de keuze om de dakopbouw op de 1e verdieping aan de voor- of achterzijde van de woning te laten plaatsen.

Keramische dakpannen en een voordeurluifel

Keramische dakpakken, beter bekend als kleidakpannen hebben een natuurlijke authentieke look. Ze zijn duurzaam en kennen een levensduur van > 100 jaar! Verder zijn ze bestand tegen weersinvloeden en ze blijven er lang mooi uitzien.

Daarnaast heb je ook een voordeurluifel van kwaliteit. Dit biedt je comfort en geeft je woning uitstraling. Handig wanneer je tijdens een regenbui je woning moet verlaten.

Geen standaard cataloguswoning

De woningen in Elisahof zijn onder architectuur ontworpen door architect Martin Huiskes, van LKSVDD Architecten. In het hele plan is rekening gehouden met de natuurlijke omgeving waarin Elisahof ligt. Ontwerpen in de meest zuivere vorm dus!

De openbare inrichting vormt de natuurlijke grens van Elisahof. Steenkorven komen voor bij de kade de beek en vormen een natuurlijke begrenzing van bijvoorbeeld parkeerplaatsen en de erfafscheiding van de tuinen van de woningen naar het park. Groene beukenhagen met wisselende hoogten zorgen voor privacy. De wadi’s zorgen naast de beek voor een diversiteit aan flora en fauna.

Ontwikkeling & realisatie

Bemog Projektontwikkeling
www.bemog.nl

Plegt-Vos Bouwgroep
www.plegt-vos.nl

Verkoop & informatie

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2